קורס קונדיטוריה

קצת על קורס קונדיטוריה

בקורס קונדיטוריה לומדים הכל על מאפים – איך מכינים אותם, אילו סוגים קיימים, מהם השיטות הנכונות לאפייה ועוד. במדריך זה נסביר לכם עוד על מאפים. קרה לכם פעם שעברתם מול מאפייה והרחתם ריח גן עדן של לחם טרי או קרואסון? קורס קונדיטוריה מתחבר לצורך זה להכין מאפים טעימים ומכשיר אתכם באפייה של כל סוגי המאפים שאתם מכירים. יש שלל אינסופי כמובן של מאפים, אולם בקורס אתם מתמקדים במאפים פופולריים שכולם אוהבים ושתוכלו להכין ללקוחות שלכם בעתיד בתור קונדיטורים.

מה לומדים להכין בקורס קונדיטוריה?

לחמים, קרואסונים, בורקסים, מאפים מבצק עלים, טורטיות, בוריטו, עוגות, עוגיות, בריוש, פרופיטרולים, אקלרים, ושלל קינוחים שונים.

בקורס קונדיטוריה לומדים כיצד לעבוד בצורה נכונה עם כל סוגי הבצקים, בעיקר בצק שמרים. בקורס לומדים גם סוגים שונים של עוגות, עבודה עם ג’לטין, ביצים, קקאו ועוד. אין צורך בשום ידע קודם בבישול, משום שקורס זה מקנה לכם את כל כלי האפייה מהשלב הראשון של אחיזה במרית.

תכני קורס קונדיטוריה

  • סוכר – סוגים שונים, המסה ויצירת סירופ, הכנת קרמל, קישוטים ועוד.
  • ביצים – הקצפה נכונה ושילוב עם הסוכר (מרנג), מה ההבדל בין הסוגים, זיהוי טריות, בישול וכו’.
  • שמנת מתוקה – שימוש באחוזי השומן השונים, הקצפה נכונה, שימור ויצוב, קיפול נכון.
  • קרמים – אנגליז, פטיסייר, פיננסייר, מוסולין,פבלובה, עוגת אגוזי לוז בקרם וניל ורוטב פירוט יער,נשיקות, קרמבו ביתי, ציפוי פד’ג ביתי, פחזניות במילוים וציפויים שונים, עוגת פריזיאן, אקלייר, קרם ברולה,רוטב וניל,גלידה וניל, קרם כרמל ורפרפות שונות.
  • בצקים:פאי פקאן, פאי לימון, טארטלטים וטארט פירות עם קרם פטיסייר, פאי שוקולד שני צבעים ופאי שוקולד עשיר אפוי, קיש בצל, בטטה ופלפלים עם גבינות עיזים ורוטב רויאל, עוגיות חמאה ושוקולד, מאפה ים תיכוני בבצק עלים.- סוגי בצקים – פריך רבוך, עלים, שמרים, מסות מוקצפות, שומניות, קרמים, בצק פריך. – לחמים ולחמניות
  • שוקולד – מריר, חלב, לבן – חמאת קקאו. – שוקולד – עולם השוקולד טמפרינג
  • טימפרור – סרטי שוקולד, פרלינים במילויים שונים, מוס שוקולד מריר ולבן, רולדות שוקולד, עוגה חמה וולקן, בראוני מפורסם, שוקולד ופולנטה מוס שלוש שכבות, פודינג/ דני, שוקולטה, ציפויים, מילויים וגנאש.
  • לחם – סוגי קמחים,שמרים, מלח ומים. אפיה בבית ובתנור מקצועי, עבודה עם מכונת לחם.
  • שמרים מורכבים – הכנת דייניש, קראנץ’, עוגות שמרים שונות, בריוש וכו’
  • עוגות בחושות – עוגות בחושות, טופין, ספוג וכו’, עוגות שלמות בפני עצמן או עוגות שמשמשות כבסיס לעוגות אחרות. – עוגת ראווה – פיסול ועיצוב העוגה במלמלה, פרחים וכיתוב עם קרם רוייאל – בצק סוכר RFM
  • ג’לטין ועוגות וטרינה – מוס, בואריה ופארפה – פילו ושטרודל- מעשי שטרודל תפוחי עץ בקלאווה סלסילות עלי פילו
  • תורת החומרים: חומרי הגלם – שוקולד סוכר, חלב, קמחים ותחליפים
  • מנות אחרונות ובצק רבוך – אקלייר שוקולד. קרם אנגלז, מוסים ועבודה עם גבינה, בוואריה, מוס שוקולד וקצפת עוגת גבינה אפויה, גבינה קרה ואוכמניות
  • עוגיות וסוגי פאי: טארט פירות עם פטיסייר, טארט פירות אפוי פקאן, פאי לימון, תפוחים, מסות שומניות – עוגה אנגלית, זאכר טורט, שוקולד חמה, בצקי עלים – שטרודל בורקס, פטביה, קרם שניט. שמרים – קראנץ, קרואסון, בריוש וחלות מתוקות. לקחים ועוגות בחושות – טורט וניל בטעם ריבת חלב, רולדה שוויצרית במילוי ריבה וציפוי שוקולד, טורט שוקולד, היער השחור, עוגת תפוזים.
  • יזמות עסקית (ניהול קונדיטוריה או פתיחת עסק) ותמחור העוגות.
  • Facebook
  • Twitter
  • email