קורס ניהול מטבח

מטרת הקורס

הקניית ידע נרכש לניהול מטבח מוסדי, בקנה מידה קטן כגדול, הן בתחום הכלכלי והן בתחום הנעת עובדים. הכרת השוק, הטכניקות והחידושים הקיימים בו והשתלבות נכונה ומהירה בשוק התחרות, תוך ניצול מירבי של המשאבים העומדים לרשותם.

בין נושאי הלימוד

  • מבוא
  • תכנון המטבח
  • תפריטים
  • תכנון העבודה במטבח
  • ניהול וארגון
  • דינים
  • תברואה
  • שירות

למי מיועד קורס ניהול מטבח?

הקורס מיועד למנהלי מערכות הזנה, קבלני מזון, אקונומים, מנהלי מטבחים, מנהלי חברות קייטרינג. מנהלים הנדרשים לשרותי הסעדה או מפריטים שירותים אלה.

  • הקורס יזכה בשעות לגמול השתלמות על פי אישור הועדה לגמול השתלמות בהסתמך על תעודת הגמר.
  • שכר הלימוד כולל תיק עם חומר מקצועי במסלול בוקר כולל ארוחת צהריים.

תעודה מקורס ניהול מטבח

תעודת “ניהול מטבח מוסדי בכיר”

  • Facebook
  • Twitter
  • email